Haihaihaihai


Assalamualaikum.Ya. Aku tahu aku dah lama tak update. Tak banyak pun benda jadi dekat aku dalam 2 bulan ni.

       Dekat sekolah aku, belajar, menggila dengan geng aku, kena bahan dengan budak lelaki melayu kelas aku. Yeah, aku memang selalu kena bahan dengan diorang. Macam semua benda aku cakap akan kena bangkang dengan diorang. Sebenarnya, aku tak kisah sangat sebab dekat rumah pun aku selalu kena dengan abang aku masa kecil-kecil dulu. Lagi teruk maybe. Kalau nak dibandingkan dua tiga budak lelaki kelas aku tu, aku rasa macam layan budak tadika jer. lol. ok, aku tak tahu kenapa aku story pasal budak-budak poyo tu.. They don't deserve to be in my blog.. hhahaha 

Aku rasa belum sampai masa lagi untuk aku menulis sesuatu yang lebih berilmiah
Minta maaf, sorry, mianhae..
Kay, bye :D